FARABİ PROGRAMINA BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!

19 Ağu

FARABİ PROGRAMINA BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!
YÖK Farabi Koordinatörlüğü tarafından yayınlanan karar gereği;
Devlet üniversitelerinde değişim gerçekleştirecek öğrencilerin hareketliliklerinin kabulüne ve kendilerine bir (1) dönem ( 4 ay X 400 TL) burs ödemesi yapılmasına (EK-1),
Listede gösterilen vakıf üniversitelerini tercih eden öğrencilerin ise, 2016-2017 Akademik Yılı Farabi hareketliliğinin YÖK tarafından onaylanmadığına (Ek-2),
dair karar 17.08.2016 tarihinde yayınlanmıştır!..

Konuyla ilgili YÖK kararına bu web uzantısı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Farabi Programı hareketliliğini gerçekleştirebilecek olan öğrencilerin, gidecekleri üniversitelerin ders kayıt tarihlerini takip etmeleri ve belirtilen tarihlerde o üniversiteye ders kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.
Gidecekleri üniversitede sunulan derslere bağlı olarak, öğrenim protokollerinde değişiklik gerekecek olan öğrencilerin, Düzce Üniversitesi’nde kayıtlı oldukları bölümleri ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nü bilgilendirip Koordinatörlüğümüzün web-sayfasında bulunan ekle-sil formlarını kullanarak, ders değişikliklerini yapmaları gerekmektedir.