Yalova Gezisi

30 Mar

2016 – 2017 akademik yılında Üniversitemiz değişim programları kapsamında gelen öğrencilerimize ve yabancı uyruklu öğrencilerimize Koordinatörlüğümüz tarafından Yalova Üniversitesinden gelen davet üzerine Yalova gezisi düzenlendi. Düzce Üniversitesi’nde ve Yalova Üniversitesi’nde eğitim görmekte olan değişim programları öğrencileri ve yabancı uyruklu öğrencileri tanıştırıp kaynaştırmak amacıyla düzenlenen gezide, Yürüyen Köşk, Yalova Üniversitesi Kampüsü, Karaca Arboretum Ağaç Müzesi ve Yalova Termal ziyaret edildi. Öğrenciler arası kaynaşmanın sağlandığı etkinlikte Türk Kültürü ve Türkiye tanıtıldı. Yalova Üniversitesi öğrencilerinin Düzceye davet edildiği gezi renkli görüntülerin ortaya çıkması ile sonlandı.