Mevlana Programıyla Kazakistan-Ahmet Yesevi Üniversitesinden Gelen Doç. Dr. Dinmukhamed KELESBAYEV Üniversitemizde

29 Mar

Mevlana Değişim Programı kapsamında Ahmet Yesevi Üniversitesi’nden gelen misafir öğretim üyesi Doç. Dr. Dinmukhamed KELESBAYEV hocamız Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde incelemelerde bulunarak bazı dersleri ziyaret etti. İşletme Bölümü 4.sınıf öğrencilerinin Yöneylem Araştırmaları dersine ve 2.sınıf öğrencilerinin Örgütsel Davranış derslerine girdi. Ayrıca Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan GENÇ hocamızla ve İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet KILINÇ hocamızla görüştü. Bu görüşmeler sonrasında ortak eğitim programı hazırlanması ve İşletme Yüksek Lisans alanında Çift Diploma programı başlatılması konusunda prensipte anlaşmaya varıldı.

Misafir Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dinmukhamed KELESBAYEV ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç

Misafir Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dinmukhamed KELESBAYEV, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Müge KANUNİ ER ve Misafir Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tayebeh Hosseinnejad

Misafir Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dinmukhamed KELESBAYEV ve İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet KILINÇ

Misafir Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dinmukhamed KELESBAYEV İşletme Bölümü Öğrencileriyle