2019-2020 AKADEMİK YILI FARABİ GELEN ÖĞRENCİ BAŞVURU SONUÇLARI

25 Nis

Sevgili Öğrenciler,

2019 - 2020 Akademik Yılı Güz ve/veya Güz + Bahar Dönemleri süresinde üniversitemizde Farabi Değişim Öğrencisi olarak yapmış olduğunuz başvurular değerlendirilmiş olup; başvuru sonuçlarınızı buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Üniversitemizde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin Farabi Değişim Programı kapsamındaki işlemleri kayıtlı oldukları üniversitelerin Farabi Kurum Koordinatörlükleri tarafından yürütülecektir. Üniversitemize kabul edilen öğrenciler lütfen kendi Farabi Koordinatörlüğünüzle iletişime geçiniz.

Kabul edilen öğrencilerin herhangi bir sebepten dolayı feragat etmek istemesi halinde en geç  09 Mayıs 2019 tarihine kadar Düzce Üniversitesi Farabi Ofisine (farabi@duzce.edu.tr) bilgi vermesi ve kendi Farabi Kurum Koordinatörlüklerine feragat dilekçesini teslim etmeleri önemle rica olunur.

Eğitim hayatınızda başarılar dileriz.