2019-2020 AKADEMİK YILI GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURU SONUÇLARI

26 Nis

Değerli Öğrencilerimiz,

2019 - 2020 Akademik Yılı Güz ve/veya Güz + Bahar Yarıyılları için gerçekleştirmiş olduğunuz Farabi Değişim Programı başvurularınız; yerleştirildiğiniz üniversitelerce incelenmiş ve nihai yerleştirme sonuçları ilan edilmiştir. Sonuçlara ulaşmak için buraya tıklayınız.

Başvuru sonuçlarınız başvurduğunuz üniversitelerin web sitelerinden edinilen bilgilerden derlenmiştir.

Lütfen başvurduğunuz üniversitenin web sitesinden kontrol ediniz.

Yerleştirme sonuçları KABUL edilen öğrencilerimize bilgilendirme için 30 NİSAN 2019 Salı günü Saat 12:00 de Fen Edebiyat Fakültesi Kutadgu Bilig Konferans Salonunda Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır.

Dış İlişkiler Koordinatörlüğü web sayfamızda   Farabi Gerekli Belgeler(http://disiliskiler.duzce.edu.tr/Sayfa/6941/gerekli-belgeler)linkinde  yer alan aşağıdaki belgelerin en geç 09 Mayıs 2019 tarihine kadar Ofisimize ulaştırılması gerekmektedir.

-Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet Fotoğraflı)

- Öğrenci Beyannamesi (2 Adet)

- Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (2 Adet)

• Öğrenci Belgesi (2 Adet)

- Öğrenim Protokolü (3 Adet)*

- Banka IBAN Numarası gösterir belge

-SGK Aylık Pirim ve Hizmet Belgesi: Kamu veya Özel Teşebbüste çalışıp/çalışmadığını gösterir belge (SGK İl Müdürlüğünden alınacak).

* Öğrenim Protokolü, dönem tutarsızlığı yoksa Güz- Bahar ayrı ayrı düzenlenecek, dönem tutarsızlığı varsa Güz+Bahar şeklinde (yıllık) doldurulacaktır. Öğrenciler, Öğrenim Protokollerini ders danışmanlarının görüşünü alıp kendileri hazırlayarak Farabi Bölüm Koordinatörlerine imzalatacaklardır.

Öğrenim Protokolü ve öğrenci başvuru başvuru formunda bulunan bölüm koordinatörü kısmının fakültenizde bulunan bölüm koordinatörünüze imzalattırıldıktan sonra ofisimize teslim edilmesi gerekmektedir.

Kabul edilen öğrencilerin herhangi bir sebepten dolayı feragat etmek istemesi halinde en geç  09 Mayıs 2019 tarihine kadar Koordinatörlüğümüze feragat dilekçesini teslim etmeleri önemle rica olunur.

-Tüm belgeler mutlaka bilgisayar ortamında doldurulmalıdır, elle doldurulan belgeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.