Erasmus+ Değişim Öğrencileri Deneyimlerini Paylaşıyor

17 May

15 Mayıs 2019 tarihi 12.00-13.00 saatleri arasında İstiklal Konferans Salonunda düzenlenmiş olan "Erasmus+ Değişim Öğrencileri Deneyimlerini Paylaşıyor" etkinliğinde üniversitemiz öğrencilerinden hareketliliğini Lodz University of Technology (Polonya)'da gerçekleştirmiş olan Mühendislik Fakültesi öğrencileri Tuğçe Taşdan ve Elif Yalva, hareketliliğini Kodolayni Janos University (Macaristan)'da gerçekleştirmiş olan İşletme Fakültesi öğrencisi İbrahim Şirin, Eramus+ hareketliliği ile ilgili deneyimlerinden oluşan sunum gerçekleştirmişlerdir. Etkinlik sonunda Dış İlişkiler Koordinatörü,  Prof. Dr. Müge Kanuni Er ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğü idari personeli, Elif Öztürk öğrencilerle birlikte soruları cevaplamışlardır.