Erasmus Yabancı Dil Puanı Almak İsteyen Öğrencilerin Başvuru Süreci

17 Şub

2021 – 2022 Erasmus Hareketliliğine başvurmamış olup, önümüzdeki iki yıl içerisindeki Erasmus Hareketliliklerine başvurabilmek ve Erasmus Hareketliliklerinden faydalanabilmek üzere geçerli Yabancı Dil (İngilizce) puanına sahip olmak isteyen öğrencilerimizin 10 Mart 2021 tarihinde saat 12.00’de Düzce Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezinde yüz yüze yapılacak olan Yabancı Dil (İngilizce) Sınavına girmek için aşağıdaki linki tıklayarak müracaatlarını tamamlamaları rica olunur.

NOT: BU BAŞVURU BİR ERASMUS HAREKETLİLİK BAŞVURUSU DEĞİLDİR.

Not: 2021 – 2022 Erasmus Hareketliliğine başvurmuş olanların bu sınava girmek için ayrı bir başvuru yapmaları gerekmemektedir. 2021 – 2022 Erasmus Hareketliliğine başvurmuş olmak bu sınava girebilmek için yeterlidir.

Not: Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavına başvurular 22 Şubat 2021 tarihinde saat 17.00’de sona erecektir.

Düzce Üniversitesi Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından alınacak olan Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı başvurusu için tıklayınız.